Chào mừng các bạn đến với Forum của VNMED,

- Mời bạn đăng nhập để có thể tham gia tất cả các diễn đàn và xem được tất cả các bài viết.
- Nếu bạn vẫn chưa có tài khoản, hãy chọn "Đăng ký" (chỉ mất 2 phút để trở thành thành viên của forum). Lưu ý: xin vui lòng cho biết tên thật của bạn và đơn vị mà bạn đang học tập hay công tác. Xin chân thành cám ơn.

Chúc bạn một ngày vui vẻ. Thân chào!

Join the forum, it's quick and easy

Chào mừng các bạn đến với Forum của VNMED,

- Mời bạn đăng nhập để có thể tham gia tất cả các diễn đàn và xem được tất cả các bài viết.
- Nếu bạn vẫn chưa có tài khoản, hãy chọn "Đăng ký" (chỉ mất 2 phút để trở thành thành viên của forum). Lưu ý: xin vui lòng cho biết tên thật của bạn và đơn vị mà bạn đang học tập hay công tác. Xin chân thành cám ơn.

Chúc bạn một ngày vui vẻ. Thân chào!

Bạn có muốn phản ứng với tin nhắn này? Vui lòng đăng ký diễn đàn trong một vài cú nhấp chuột hoặc đăng nhập để tiếp tục.

    5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes

    avatar
    Khách v
    Khách viếng thăm


    5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes Empty 5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes

    Bài gửi by Khách v 5/6/2009, 12:55 pm

    It’s amazing how so many people love chocolate cakes. One of my
    favorite is the “Red Lobster Chocolate Lava Cakes”. It’s sooooo
    delicious!
    If you are like me, I urge you to try this recipe when you have time. You’ll fall in love with it. Trust me… 5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes Icon_smile
    So here it is:

    Red Lobster Chocolate Lava Cakes


    5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes Chocolatelava-300x215


    Number of servings: 6 persons
    Ingredients:

    • Nonstick cooking spray
    • 6 (1 ounce) squares semisweet chocolate, coarsely chopped
    • 10 tablespoons unsalted butter or margarine, at room temperature
    • 1/2 cup granulated sugar
    • 1/2 cup flour
    • 3 tablespoons unsweetened cocoa powder
    • 3/4 teaspoon baking powder
    • 3 large eggs, at room temperature
    • 1 (10 ounce) package frozen raspberries thawed, puréed in blender
    • Fresh raspberries, optional
    • 1/2 cup heavy cream, softly beaten
    • Fresh mint sprigs, optional
    • Confectioners’ sugar for dusting, optional

    Instructions
    1. Spray inside 6 individual custard cups or soufflé dishes with
    nonstick cooking spray; then set aside. In small heavy saucepan over
    low heat, melt chocolate, stirring until smooth. Add butter and sugar;
    stir until melted.
    2. Pour chocolate mixture into large bowl. In small bowl, mix together flour, cocoa, and baking powder.
    3. With electric mixer at medium-high speed, beat chocolate mixture;
    add eggs and flour mixture; beat about 6 minutes until thickened.
    Divide mixture evenly among prepared dishes; cover with plastic wrap.
    Freeze at least 2 hours or overnight.
    4. Heat oven to 375 degrees F.
    5. Remove and discard plastic from frozen cakes. Bake 15 to 18
    minutes, until edges are set and center is moist. Cool cakes slightly
    before inverting onto serving platters.
    Miam miam! 5 Simple Steps To Clone A Red Lobster Chocolate Lava Cakes Icon_smile
    Enjoy!

      Hôm nay: 9/5/2024, 7:12 pm